• Cila, Boya Koruma, Hare Giderici 3 in 1 Final Wax
  • Cila, Boya Koruma, Hare Giderici 3 in 1 Final Wax
  • Cila, Boya Koruma, Hare Giderici 3 in 1 Final Wax
Cila, Boya Koruma, Hare Giderici 3 in 1 Final Wax
Ürün Kodu : BY-10202       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
725.76 TL   Kdv Dahil
Bu ürün satışa kapalı



KALIN PASTA KULLANMA TALİMATI :   Yüzeye yetecek kadar kalın çizik giderici pastayı , düşük ( 1000 ) devirde yüzeye yedirerek yayınız, ardından yüzeye ve çiziklerin durumuna göre , 2500-3500 devir aralığında , çizikler yok olana kadar uygulayınız. Dolgu malzemesi içermediği için su kullanmayınız. Agresif yün keçe veya Ağır çizik alıcı pasta süngeri kullanılması tavsiye edilmektedir. El ile uygulamayı pamuk kullanarak oval hareketler ile çiziklere dik açıyla yapınız.

 

Silikon ve dolgu malzemesi içermez. 1000 kum zımpara ve üzeri derin çizikleri , doldurarak değil, aşındırarak yok eder. Boyayı matlaştırmaz. Aşırı tozlanma yapmaz. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanması tavsiye edilir.

 

( Cutting ) Çizik Alma : 9/10

( Glossing ) Parlaklık : 7/10

( Dusting ) Tozlanma : 3/10

 

ORTA PASTA KULLANMA TALİMATI : Yüzeye yetecek kadar orta çizik giderici pastayı , düşük ( 1000 ) devirde yüzeye yedirerek yayınız, ardından yüzeye ve çiziklerin durumuna göre , 2500-3500 devir aralığında , çizikler yok olana kadar uygulayınız. Dolgu malzemesi içermediği için su kullanmayınız. Agresif yün keçe veya Üniversal pasta süngeri kullanılması tavsiye edilmektedir. El ile uygulamayı pamuk kullanarak oval hareketler ile çiziklere dik açıyla yapınız.

 

Silikon ve dolgu malzemesi içermez. 2000 kum zımpara ve üzeri orta çizikleri, doldurarak değil, aşındırarak yok eder. Boyayı matlaştırmaz. Aşırı tozlanma yapmaz. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanması tavsiye edilir.

( Cutting ) Çizik Alma : 8/10

( Glossing ) Parlaklık : 8/10

( Dusting ) Tozlanma : 3/10

İNCE PASTA KULLANMA TALİMATI : Yüzeye yetecek kadar ince çizik giderici pastayı , düşük ( 1000 ) devirde yüzeye yedirerek yayınız, ardından yüzeye ve çiziklerin durumuna göre , 2500-3500 devir aralığında , çizikler yok olana kadar uygulayınız. Dolgu malzemesi içermediği için su kullanmayınız. Orta veya yumuşak sünger kullanılması tavsiye edilmektedir. El ile uygulamayı pamuk kullanarak oval hareketler ile çiziklere dik açıyla yapınız.

 

Silikon ve dolgu malzemesi içermez. 3000 kum zımpara ve üzeri kılcal çizikleri ve ince fırça izlerini  doldurarak değil, aşındırarak yok eder. Boyayı matlaştırmaz. Aşırı tozlanma yapmaz. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanması tavsiye edilir.

 

( Cutting ) Çizik Alma : 9/10

( Glossing ) Parlaklık : 8/10

( Dusting ) Tozlanma : 3/10

 

 

 

CİLA KULLANMA TALİMATI : Yüzeye yetecek kadar cila, düşük ( 1000 – 1500 ) devirde yüzeye yedirerek yayınız. Uygulamada yumuşak cila süngeri kullanılması tavsiye edilir. El ile uygulama yumuşak sünger , uygulama pedi ya da pamuk kullanarak az miktarda cila ile dairesel hareketler ile temiz yüzeye yedirilerek yapılmalıdır. Uygulama sonrasında nemli mikrofiber bez ile cila fazlalığı alınarak temiz mikrofiber bez ile kurulanmalıdır.

Silikon ve dolgu malzemesi içermez. Solgun boyayı canlandırır. Uzun süre boya koruma sağlar. Tüm boya türlerinde kullanıma uygundur. Camlara ve farlara uygulanabilir. Tortu ve iz bırakmaz. Tam performans için polisaj makinası ile uygulanması tavsiye edilir.

 

( Cutting )  Çizik Alma : 3/10

( Glossing ) Parlaklık : 9/10

( Hydrophobic ) Su İticilik : 8/10








Dileyen Müşterilerimize ByDENT 
Boyasız Göçük ve Dolu Onarım Eğitimi
410 parça ve 535 parça Göçük Onarım Setimizi alan müşterilerimize  

EĞİTİM  HEDİYE!!!!!



Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?