• Pdr Boyasız Göçük Düzeltme Sıcak Silikon Tabancası 150W Isı Ayarlı
Pdr Boyasız Göçük Düzeltme Sıcak Silikon Tabancası 150W Isı Ayarlı
Ürün Kodu : BY-10098       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  ByDENT
1,960.00 TL   1,400.00 TL   Kdv Dahil
Ücretsiz Kargo
-
+

Pdr Boyasız Göçük Düzeltme Sıcak Silikon Tabancası Isı Ayarlı

Genel olarak yapıştırma işlerinde kullanılır. Çok kuvvetli bir yapışma sağla masada yapıştığı yeri kolay kolay bırakmaz ve koku yapmazlar. Aslında daha sonra çıkarmak isteyebileceğiniz yerlerde de kullanabilirsiniz. Yapıştırdığınız yeri sökmek için biraz güç sarf ederek ayırmanız yeterli. Özellikle sert maddelerde yanlış bir yapıştırmada tekrar deneme şansınızın olması ve iz bırakmaması iyi bir özellik.

Sıcak silikon tabancaları resimde görüldüğü gibi ısıtıcı tabancanın arkasına yerleştirilen silikon mumdan ibarettir. Mum tabancanın arkasına konularak tabancanın tetiğine basılmasıyla sıcak olan iç kısma girer ve ucundan eriyerek çıkar. Bu sayede mum yapıştırma için gerekli sıcaklığa ulaşır.

SICAK SİLİKON TABANCALARI NERELERDE KULLANILABİLİR?


Ahşap, metal, plastik (pvc v.b.) maddeler üzerinde kullanılabilir. Bazı aletlerin devrelerinde elektriği yalıtmak için veya küçük cam sigortalarını korumak için, Kumaş, deri, sentetik maddeler, karton, gevşek halıları sabitleme, kablo sabitleme, çerçeve sabitleme, hediyelik ve süs eşya yapımı, maket ve oyuncak imalatı, yapma çiçek gibi birçok alanda ev ve iş yerlerinde kullanılır. Aslında bu alet ile yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı. Üstü cam bir sehpanın camını sabitlemek için kullanabilir veya dolapların kapağına sesi kesmesi için mercimek büyüklüğünde sıkabilirsiniz. Kaymaz, yapışkan, iz bırakmaz, koku yapmaz bir malzeme. Aklınızdan ne geçiyorsa yapın...











Dileyen Müşterilerimize ByDENT
Boyasız Göçük ve Dolu Onarım Eğitimi
410 parça ve 535 parça Göçük Onarım Setimizi alan müşterilerimize  

EĞİTİM  HEDİYE!!!!!






Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?