• PDR Boyasız Göçük Düzeltme Pensesi Ayarlanabilir
PDR Boyasız Göçük Düzeltme Pensesi Ayarlanabilir
Ürün Kodu : BY-10001       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  ByDENT
1,950.00 TL   1,250.00 TL   Kdv Dahil
-
+

Pdr Boyasız Göçük Düzeltme Pensesi

PDR Boyasız Göçük Düzeltme Pensesi; otomobil, minibüs, kamyonet gibi araçların kaportalarında oluşan küçük ve orta seviyedeki göçükleri boyaya gerek kalmadan ortadan kaldırmak için kullanılır. Aracında farklı büyüklüklerde göçük problemi yaşayanlar bu üründe bulunan farklı başlıkları kullanarak göçük olan bölgenin eski haline dönmesini sağlayabilir. Büyük ve derin göçükler için uygun değildir. Büyük ve derin göçüklerde vurdurma kolu kullanmanız önerilir.

  • Aracınızın aldığı ufak darbeler sonucu oluşan göçüklerin giderilmesi için ürün dahilinde bulunan 10 adet PDR göçük çektirme aparatını kullanabilirsiniz. Böylece taş vuruğu, dolu yağışı gibi dış etmenlerin aracınıza verdiği hasarı kolaylıkla ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Düzeltmek istediğiniz göçüğe uygun çekme plastiğini göçüğün derinliğine ve büyüklüğüne göre seçebilirsiniz.
  • Pense kolunu kullanarak çekme kuvveti uygulayabileceğiniz gibi bu üründe çekim işlemi sırasında pense üzerinde bulunan ayarlanabilir vidayı da kullanabilirsiniz. Bu vida sayesinde daha sabit ve hassas bir çekme kuvveti uygulayarak aracınız üzerinde daha kontrollü bir işlem gerçekleştirebilirsiniz.
Küçük ve orta seviyedeki kaporta göçüklerini düzeltmek için kullanabileceğiniz pratik göçük çektirme pensesi ve 10 adet plastik uç.

Ürün Kullanımı
-Göçük düzeltme pensesi üzerindeki vidayı göçük derinliğine göre ayarlayın,
-Göçük derinliğine ve yüzeyine uygun plastik aparatı pense üzerindeki oluğa yerleştirin,
-Düzeltilecek kaporta yüzeyine sıcak silikon sürdükten sonra, pense üzerindeki vidayı çevirerek plastik aparatı sıcak silikonlu yüzeye bastırın,
-Silikon soğuduktan sonra hafif sıkma hareketleri ile göçüğü düzeltin.

Not: Bu ürünle pense kolu ile çekme kuvveti uygulayabilmenin yanı sıra pense üzerindeki ayarlanabilir vida yardımı ile daha hassas ve stabil çekme kuvveti de uygulayabilirsiniz.



Talebinize göre profesyonel göçük düzeltme setlerimiz mevcuttur. Detaylı bilgi için diğer ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.







Dileyen Müşterilerimize
Boyasız Göçük ve Dolu Onarım Eğitimi
410 parça ve 535 parça Göçük Onarım Setimizi alan müşterilerimize  

EĞİTİM  HEDİYE!!!!!

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?